Caz incredibil în China. Un bărbat a "înviat" şi a început să plângă la propria înmormântare

Guo Liu, un chinez în vârstă de 45 de ani, din provincia Hubei, este subiectul principal al unei întâmplări incredibile, după ce a leşinat şi, ulterior, a fost pronunţat mort.

Bărbatul, care avea obiceiul de a fuma două pachete de ţigări pe zi, a leşinat în faţa prietenilor săi, chiar în timp ce savura o ţigară, potrivit Metro.

„Am crezut că se prosteşte sau că face o glumă. Dar apoi ne-am dat seama că nu respira şi am chemat ambulanţa”, a spus unul dintre amicii săi, Pal Bo Ko.

Trei luni mai târziu, Qing Măi, soţia bărbatului, a fost informată de spitalul în care acesta era internat, cu diagnosticul de hemoragie cerebrală, că a murit. În timp ce se aflau la ceremonia de înmormântare, rudele şi prietenii l-au auzit scoţând zgomote şi când s-au uitat atent la el au văzut că îi curg lacrimi din ochi.

Guo a fost dus de urgenţă la spital şi internat la terapie intensivă. „N-am mai văzut niciodată aşa ceva”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului.

„Îl vom ţine sub observaţie. Cel mai probabil, amintirile şi capabilitatea de a vorbi îi vor fi afectate”, a mai spus acesta.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here