Acest şmecher cu SUV parchează zilnic pe o trecere de pietoni din apropierea unei şcoli. În această dimineaţă, părinţii au decis să ia atitudine

 Mai mulţi părinţi de la o şcoală din sectorul 3 au găsit o metodă originală de a se revolta împotriva unui şofer care parchează în fiecare zi pe trecerea de pietoni.

 Părinţii i-au lăsat un bilet în parbriz ”şmecherului cu SUV”, aşa cum este numit şoferul de către cititorul gândul care a făcut fotografia şi a trimis-o pe adresa redacţiei. ”Parcaţi în mod sistematic pe această trecere de pietoni, în drumul copiilor spre şcoala 70. Sunteţi un real pericol pentru copiii noştri. Dacă o dată se mai întâmplă, vom luat atitudine împotriva maşinii dumneavoastră”, scrie pe respectivul bilet.

 

 

”Şcoala e lângă staţia de metrou Muncii, iar individul parchează fix pe trecerea de pietoni, ceea ce face imposibilă traversarea şi obturează atât pe şoferi (care nu văd cine ar putea ieşi de după jeep), cât şi pe pietoni, care nu se pot asigura vizual ca să traverseze în siguranţă”, a scris cititorul gândul într-un mesaj ataşat fotografiilor.

 

 

 

 

 

Sursa: gandul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here