Ca în anii `90: o basarabeancă a murit în urma unui atac armat în regiunea Odesa din Ucraina

Un automobil din Moldova, în care se afla o familie a fost atacată în regiunea Odesa, transmite Vladimir Şeblienco, reprezentantul MAI al Ucrainei din regiune, pentru RBK Ucraina.

„Incidentul a avul loc în dimineaţa zile de azi. Bărbatul şi femeia sunt cetăţeni ai Republicii Moldova, care au intrat pe teritoriul Ucraineni cu un automobil de maca Mercedes, care a fost ajuns de un alt autoturism de marca Audi, la fel înregistrat în RM. Persoanele din Audi au deschis focul asupra Mercedesului, în urma cărora bărbatul şi femeia au primit mai multe răni. Infractorii au părăsit locul faptei în direcţia punctului de trecere de la Cuciurgan”, a declarat Şeblienco.

Potrivit lui Şeblienco, victimele atacului au ajuns la cel mai apropiat post al poliţiei rutiere, la intrarea în oraşul Odesa, unde au primit ajutorul necesar. În urma rănilor obţinute, femeia a decedat. „Poliţiştii au acordat primul ajutor medical şi au transportat victimele la spital. Din păcate femeia a decedat. Bărbatul este în viaţă lui i se acordă îngrijirile medicale necesare”, a menţionat Vladimir Şeblienco.

Reprezentantul MAI din regiunea Odesa a reiterat că a fost stabilită identitatea atacatorilor iar poliţia împreună cu poliţia de frontieră, întreprind măsuri pentru reţinerea infractorilor.

 

 

 

(Sursa: deschide.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here