Cele mai ciudate nume de firme din România: sunt inspirate de cele sfinte, filme sau politicieni

Să faci afaceri în România înseamnă să ai şi foarte multă imaginaţie, iar atunci când îşi aleg denumirile firmelor, mulţi dintre români se dovedesc a fi foarte inspiraţi.

KeysFin, o firmă ce oferă servicii de business information şi credit risk management dedicate mediului de afaceri, a căutat cele mai originale denumiri de afaceri din ţara noastră.

„Să începem cu cele sfinte. Dacă vreţi să faceţi afaceri de succes, ar fi bine să invocaţi încă din start ajutorul divin. Aşa s-au gândit, probabil, cei care au deschis firma DUMNEZEU TRĂIEŞTE ŞI VORBEŞTE SRL din Sibiu, specializată în creşterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, măgarilor, catarilor şi asinilor”, se arată în comunicatul remis Ziare.com.

În Dolj există o altă firmă, ISUS TE IUBEŞTE SRL care se ocupă cu exploatarea forestieră, asta pe lângă firmele cu nume de sfinţi în genul SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL SRL sau SFÂNTUL PATRU IMPEX SRL, din Băileşti, specializată în fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice.

„Cei care n-au avut curajul să invoce sfinţii, s-au gândit la miracole şi alte evenimente creştine. Aşa au apărut ÎNVIEREA DOMNULUI BUCUREŞTI PENTRU PRESTĂRI SERVICII, EVANGHELIA CONSTRUCT SRL din Bucureşti, ÎNGERUL PĂZITOR SRL din Călăraşi, ÎNVIEREA LUI LAZĂR SRL din Giurgiu, MIRACOL – FRUCTE ŞI LEGUME SRL din Glina, PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI din Ploieşti, APA VIE SRL din Tg. Jiu şi SPIRIDUŞUL CREATOR SRL-D din Popeşti Leordeni, asta pe lângă cele şapte firme care conţin revelaţii în denumire, precum REVELAŢII IMPEX SRL”, potrivit sursei citate.

Ghinion şi noroc

Există o firmă numită GHINION IMPEX în Ialomiţa, dar şi AGENŢIA DE SPART GHINIONUL SLR în Bucureşti, firma aflată încă în funcţiune şi care se ocupă cu „activităţi de difuzare a programelor de radio”.

Există o firmă numită TEAPA SRL, din Ocna Mureş, specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Alte exemple sunt ŢEPAR & POPUTA SNC din Cluj Napoca, HACKER SRL din Cluj, firma specializată în activităţi de secretariat, dactilografiere, multiplicare şi traduceri, PĂCĂLICI SRL din Iaşi, firma specializată intermedieri în comerţul cu produse diverse, DRUMUL LOZALOR SRL din Satu Mare, specializată în pregătirea drumurilor, cele 11 firme care conţin denumirea faliment, precum FALIMENT IMPEX SRL, dar şi alte firme cu denumiri oarecum asociate, de la casa de producţie TV IDIOT FILM SRL din Drăgăneşti-Olt la CRIZA SRL din Călăraşi şi MILOGUL SRL din Cluj Napoca.

Există, bineînţeles, şi firma DRUMUL ÎNVINGĂTORILOR SRL, iar în Orşova întâlnim restaurantul VISUL AMERICAN SRL.

 

 

 

Sursa: realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here