Gesturi pe care o femeie vrea să le facă un bărbat, fără ca ea să le ceară

Orice femeie visează să întălnească într-o zi bărbatul ideal. Acel partener de viaţă care să-i fie alături atunci când ea are nevoie, să o susţină, să o înţeleagă şi să o surprindă cu gesturi, fără ca ea să le ceară. Iată câteva lucruri pe care orice femeie le aşteaptă de la partener.

    Să-i spui din când în când „Te iubesc”. Bărbaţii evită de multe ori să le spună partenerelor de viaţă ceea ce simt pentru ele, crezând că acest gest este un semn de slabiciune. Nimic mai fals, femeile sunt mult mai fericite în momentul în care partenerii de viaţă le fac declaraţii de dragoste, mai ales dacă ei simt cu adevărat acest lucru. Asa că nu ezita să-i faci declaraţii partenerei de viaţă, ori de câte ori ai ocazia.

    Să-i dai întălnire în oraş. Orice femeie adoră să iasă în oraş, mai ales dacă invitaţia vine din partea partenerului de viaţă. Genul acesta de invitaţie o face să se simtă specială pentru tine, iar cu cât întâlnirile sunt mai dese şi mai romantice, cu atât mai mult relaţia de cuplu va fi mai stabilă. Nu trebuie să cheltui foarte mulţi bani, o poţi invita la un film, la un spectacol, să vă plimbaţi prin oraş sau să beţi ceva într-un bar. Dar nu uita că, măcar o dată pe lună, o ieșire la un restaurant o va răsfăța cu adevărat. Poate vrea și ea să mănânce altceva decât gătește, s-o fi plictisit să stea ore în șir în bucătărie, doar ca să-ți facă ție și copiilor – în cazul în care îi aveți – pe plac.

    Să faci temele cu copii. Sunt situaţii în care femeile sunt foarte obosite din cauza programului încărcat de la serviciu şi de acasă şi nu mai sunt în stare să acorde atenţia necesară copiilor în anumite momente. Aşa că nu ar fi rău ca, măcar din când în când, să îți surprinzi partenera, întinzându-i o mână de ajutor şi să te ocupi mai mult de copiii voștri. Poți să faci temele cu ei, să vă jucaţi, să-i duci în parc. În acest fel, partenera de viață se va putea relaxa și va aprecia gestul tău.

    Să-i faci cadouri și fără un motiv anume. Nu trebuie să fie o zi specială pentru a-i oferi iubitei sau partenerei de viaţă un cadou. Acest gen de atenții sunt binevenite oricând. Va aprecia orice gest, mai ales dacă vine din partea bărbatului pe care ea îl iubeşte. Nu te gândi că toate aceste atenții sunt costisitoare. Un fir de trandafir e câțiva lei, dar poți culege și o floare dintr-o grădină. De asemenea, poți să-i faci un cadou cu mâna ta și în acest fel gestul tău va fi cu atât mai apreciat, petnru că se vede că te-ai implicat în realizarea lui. Realizează un album cu pozele voastre de familie preferate, fă-i un CD cu melodiile pe care le adoră etc.

    Să-i faci complimente. Oare ce femeie nu aşteaptă din când în când să fie complimentată de bărbatul din viaţa ei? Chiar dacă eşti însurat, nu uita să-ţi apreciezi partenera de viaţă şi să-i spui cuvinte frumoase. Spune-i că-ţi place felul în care arată, complimentează-i inteligenţa, spune-i că o apreciezi pentru felul în care are grijă de tine şi de copii voștri şi arată-ți aprecierea pentru realizările ei profesionale.

    Să nu uiţi de ziua ei de naştere. În special, femeile pun mare preţ pe acest lucru şi nu-şi doresc ca partenerul de viaţă să uite de acest eveniment. Indiferent de cât de ocupat eşti sau de câte probleme ai, nu uita să o feliciţi pentru ziua ei de naştere. Acest gest o va face să înţeleagă că-ţi pasă de ea şi că o respecţi. Ca să te asiguri că nu uiți când este ziua ei, ar fi bine să-ți notezi fie în calendarul din agenda personală, fie în orice calendar pe care-l folosești sau să-ți pui reminder pe telefonul mobil, cu o zi înainte.

    Să o asculţi. Orice femeie are nevoie lângă ea de un bărbat care să o asculte, atunci când simte să-şi spună oful sau bucuria.Trebuie doar să-ţi găseşti starea necesară pentru a o asculta, atunci când ea are nevoie să fie ascultată şi va aprecia foarte mult acest lucru. Iar dacă îți cere un sfat, nu ezita să i-l oferi.

 

 

 

Sursa: click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here