Camion cu gadget-uri, prădat din mers

Hoţii nu mai sparg magazinele, ci atacă direct camioanele cu marfă.

Un camion plin cu televizoare smart şi tablete, care urma să ajungă la Carrefour Botoşani, a fost prădat zilele trecute, între Bucureşti şi Adjud. Totul s-a întâmplat în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, pe drumul european E85.

 Şoferul camionului, Milu P., angajat al firmei Dumagas din judeţul Dolj, preluase marfa de la depozitul central Carrefour şi urma să o aducă la hipermarketul din Botoşani, însă, în apropiere de Adjud (Vrancea), a descoperit că sigiliile de la semiremorcă erau rupte, iar bunurile din interior erau răvăşite. „Şoferul a fost audiat şi s-a făcut o inventariere a mărfii, inclusiv o examinare criminalistică a semiremorcii, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit anchetatorilor, pe tot traseul, şoferul ar fi oprit doar de trei ori – prima dată la depozitul central Petrom, unde a alimentat cu carburanţi camionul, apoi în localitatea Tişiţa (n.r. – între Focşani şi Mărăşeşti), după care în apropiere de Adjud, unde s-a constatat şi furtul.

 

 

 

 

Sursa: monitorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here