USR: „Muraru nu vede că șeful lui, Alexe, a făcut deja alianță cu rușii în Consiliul Județean! AUR stă lângă PNL, iar el vinde povești despre USR” (P)

 

 

Muraru nu vede că șeful lui, Alexe, a făcut deja alianță cu rușii în Consiliul Județean! AUR stă lângă PNL, iar el vinde povești despre USR

Alex Muraru a devenit demagogul absolut al Iașului. Neavând voie să deschidă gura în fața penalilor Mihai Chirica și Costel Alexe, cei care îi permit să respire în politică, Muraru s-a refugiat în ridicol.

El este responsabil cu artificiile și petardele la PNL. Caragiale l-ar adora – e noul Rică Venturiano al Iașului. Alexandru Muraru ține să se remarce prin scenarii, ipoteze, fantezii, idei trăsnite. E un personaj neserios, jucând rolul de măscărici pe scena politică.

Ultima sa alegație te trăznește în creștet: USR, PSD și AUR s-au întâlnit în secret la un restaurant din Iași ca să pună la cale o majoritate în Consiliul Local. Nu credem că are vreo filmare, pentru că evenimentul n-a avut loc, este inventat. Totuși, există o filmare cu șeful său, Costel Alexe, punând la cale schimbul de terenuri de la Cimitirul Eternitatea, când stătea la masă cu samsarii imobiliari. Aceasta a făcut înconjurul Iașului. Acestea sunt fapte, nu vorbe fără acoperire.

O faptă concretă este că acum trei zile, Costel Alexe a bătut palma cu AUR ca să-i voteze, în mare secret, vicepreședinții la Consiliul Județean. Tupeul penelistului Alex Muraru este incredibil. PNL beneficiază de votul direct al consilierei județene Mihaela Mitrea de la AUR, face majoritate cu AUR în Consiliul Județean, iar el acuză USR că are întâlniri secrete cu „partidul rușilor”?

Ca să intrăm în jocul lui Muraru, Putin l-a felicitat pe Alexe pentru reușita sa din ședința de marți, când s-a aliat cu AUR. PNL și AUR fac jocul rușilor și au început deja de la Iași. E primul județ din România în care s-au aliat efectiv, printr-un act oficial, o încheiere de ședință de Consiliu Județean.

Alex Muraru ar trebui să-și vadă paiul din ochi când rămâne fără subiecte politice și să înțeleagă că și ipocrizia are o limită a ridicolului.

Ca să nu existe niciun dubiu, repetăm că USR Iași are o decizie statutară prin care se interzice formarea de alianțe cu PSD și AUR, ba chiar și cu PNL. Acest lucru este oficial și asumat. Există o decizie statutară care stabilește că membrii USR din Consiliul Local nu vor participa la votul privind desemnarea viitorilor viceprimari.

Restul e cancan. Alexandru Muraru seamănă cu acei copii de pe TikTok care pun petarde într-o oală de tablă și le dau foc. La un moment dat o să se ardă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here