Ce a făcut o mamă care a aflat că mai are 3 luni de trăit, pentru a asigura viitorul copiilor săi. Fusese diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4

Erika, o mamă singură a doi copii mici, Jeremiah, de 7 ani, și Aaliyah, de 5 ani, s-a confruntat cu o provocare devastatoare în lupta sa cu cancerul pulmonar în stadiul 4. Diagnosticată în mod neașteptat după o simplă vizită la urgențe pentru o durere de umăr, vestea bolii grave i-a schimbat viața radical. Medicii i-au spus că boala s-a răspândit deja în alte părți ale corpului, inclusiv în schelet, iar prognoza era sumbră.

În fața acestei realități dureroase, Erika a decis să se concentreze pe a petrece ultimele luni alături de copiii ei și pe a-și asigura viitorul acestora după moartea sa. Întrucât tratamentele nu mai ofereau șanse de ameliorare, ea a renunțat la ele, optând să-și dedice timpul rămas celor dragi. În septembrie 2024, i s-au dat trei luni de trăit, perioadă în care și-a planificat propria înmormântare și a lansat o campanie pe GoFundMe pentru a strânge fonduri atât pentru aceasta, cât și pentru viitorul copiilor ei.

Erika și-a propus să strângă 5.000 de dolari, însă campania a luat o amploare neașteptată, atingând suma impresionantă de 900.000 de dolari, ceea ce a copleșit-o cu recunoștință. Deși s-a confruntat cu mari greutăți și provocări financiare, inclusiv diagnosticarea cu sindromul Cushing, Erika a continuat să fie o mamă devotată și o angajată cu normă întreagă.

Pe 12 octombrie, Erika a pierdut lupta cu boala, după o lungă și grea suferință. Vărul ei a anunțat vestea tristă, subliniind cât de mult a luptat pentru copiii săi și cât de recunoscătoare a fost pentru sprijinul primit de la comunitate. Moartea ei a lăsat o moștenire emoționantă de iubire și sacrificiu pentru cei doi copii care erau „întreaga ei viață, lumină și suflet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here