Locuitorii unei comune ieșene au sărit în sprijinul sinistraților din Galați! Zeci de produse colectate prin localnicii din Cozmești

Locuitorii unei comune din județul Iași și-au dat mâna și au strâns mai multe ajutoare destinate sinistraților din localitățile gălățene, grav afectate de inundațiile din ultima perioadă. Oamenii din comuna Cozmești s-au mobilizat și au colectat produsele ce vor ajunge în cel mai scurt timp în zonele afectate din județul Galați.

Locuitorii din Cozmești au donat de la pături și haine, la baxuri de apă și alimente, toate urmând a ajunge acolo unde este nevoie. La apelul inițiat de noul primar Mihai Habet și preotul George Cazacu din Cozmești au răspuns zeci de localnici.

Ați văzut și dumneavoastră, la televizor cât și pe internet, dezastrele lăsate, în urma inundațiilor, din județul Galați, unde au murit oameni, sute de case sunt pline de noroi, animale și păsări moarte, oameni care nu au rămas decât cu hainele de pe ei. Atât eu, cât și părintele Cazacu George venim la dumneavoastră cu rugămintea de a ne mobiliza și a ajuta fiecare cu ce putem: bani, haine, pături, produse, alimente, pentru a le încărca în câteva mașini și duse acolo unde este mare nevoie. De asemenea, dorim să formam un grup de câțiva voluntari pentru a merge în zonele afectate și a ajuta pe cât putem. Cu siguranță că Dumnezeu va vedea inima și implicarea fiecăruia dintre noi și ne va răsplăti cum știe el mai bine”, a spus Mihai Habet, noul primar al comunei ieșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here