O nouă locație premium, inspirată de rafinamentul cofetăriei franceze, te așteaptă la Palas. Peste 30 de sortimente de eclere, chouri, tarte și alte dulciuri specifice Franței, cum sunt Crème Brulée sau Macaron, compun universul dulce, deschis recent publicului în food court.
Povestea businessului de familie L’Atelier De L’Eclair a început în anul 2022, atunci când Alexandra a dorit, alături de soțul ei, să ducă mai departe pasiunea sa pentru deserturi delicioase și să ofere publicului produse deosebite care să amintească de farmecul și tradiția unor boeme cofetării din Franța.
L’Atelier De L’Eclair aduce o selecție de deserturi franțuzești, cu precădere eclere și chouri, cu arome variate și un aspect rafinat, din ingrediente naturale de calitate superioară și fără premixuri sau semipreparate. Deserturile sunt gătite din fructe proaspete sau piureuri naturale, după rețete consacrate și utilizând tehnici și procese învățate în marile școli de cofetărie din lume, create într-un laborator dotat la cele mai înalte standarde. În curând, L’Atelier De L’Eclair pregătește o gamă de produse vegane, cu ingrediente premium, cum sunt laptele de cocos, ciocolata belgiană fără zahăr sau lactoză, nuci, alune și fructe confiate. De la mult apreciatele eclere cu fistic și până la sortimentele cu cremă de fructe, aromate cu trandafir, cocos sau migdale și îmbogățite cu inserție fructată, vanilie, cacao sau caramel, L’Atelier De L’Eclair aduce promisiunea unor deserturi selectate pentru a-ți oferi gustul special al cofetăriei franceze.
Alexandra Habuc, manager L’Atelier De L’Eclair: „Dorința noastră este să oferim produse și servicii de calitate, prin creșterea unui brand de succes, având în vedere că ne-am asumat, încă de la început, accesarea unui segment de nișă, respectiv cofetăria premium. Aducem iubitorilor de dulce o colecție permanentă de produse care au la bază ingrediente fresh pe toată durata anului (lămâie, vanilie, ciocolată, alune, caramel), dar și o colecție temporară, în funcție de fructele specifice fiecărui sezon (zmeură, căpșuni, afine, pepene galben, cireșe, portocale).”
Descoperă un nou teritoriu al gustului dulce chiar în food courtul Palas, la insula L’Atelier De L’Eclair!
Departament PR