Fiul unui fost primar din județul Iași a fost reținut de DIICOT. Este agentul IPJ Iași care lucra la fabrica de droguri de la Miroslava

Vlad Acatrinei, agentul IPJ Iași care a fost reținut de DIICOT în dosarul fabricii de dulciuri cu droguri de la Miroslava,este fiul lui Vasile Acatrinei,fiul fostului primar din comuna Balș, Vasile Acatrinei.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași a fost informat de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași cu privire la faptul că, față de un angajat al instituției, a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În conformitate cu prevederile legale, cel în cauză a fost pus la dispoziție, urmând ca, în funcție de evoluția anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.

Precizăm că acțiunea din data de 19.09.2023 a beneficiat și de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Iași se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea.

Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Susținem toate activitățile specifice procedurilor penale și avem ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri și profesioniști!” ,se arată în comunicatul IPJ Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here