Cum a căzut în plasa unui escroc o femeie – medic stomatolog. Bărbatul a convins-o să îi dea 85.000 de euro

Un bărbat din București a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Escrocul este acuzat că a înșelat o femeie, medic stomatolog, pe care a convins-o să îi dea 85.000 de euro.

„Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 2020 – 2021, prin prezentarea unor pretexte nereale, un bărbat ar fi determinat o femeie să îi remită 85.000 de euro, menținând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive. În urma percheziției, au fost ridicate mai multe documente și obiecte cu valoare probatorie, telefoane mobile și medii de stocare”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a convins-o pe femeie să îi dea banii spunând că are mulți bani, că tranzacționează criptomonede și că urmează să își facă propria criptomonede. Bărbatul a emis facturi fictive din care reieșea că rulează prin firma lui sume mari de bani. Femeia i-ar fi dat banii cu gândul să îi înmulțească.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul din dosarul de înșelăciune de la Poliția Capitalei este Richard Radu, fost consilier general în Primăria Capitalei (PNL), fost președinte al PMP Dâmbovița și fost candidat PMP la Senatul României.

 

Richard Radu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here