A luat banii și a plecat! MARELE CÂȘTIGĂTOR LA LOTO a ridicat premiul. Ce a transmis el românilor

Gălățeanul care a câştigat aproape 50 de milioane de lei la loterie s-a prezentat să-şi ridice premiul. Loteria Română anunţă că bărbatul care a câştigat, duminică, premiul cel mare s-a dus la sediul instituției să-şi revendice câştigul.
 

“Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului”, a declarat câştigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului LOTO 6/49, potrivit unui comunicat de presă trimis de instituţie.

 

„În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-şi încasa premiul, câştigătorul categoriei I a jocului Loto 6/49, la tragerea de duminică, 14 iulie, cel mai mare premiu din istoria jocului. Valoarea câştigului este de 48.952.706,17 lei, iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc.”

 

Câştigătorul este un jucător fidel din Galaţi şi are în jur de 50 de ani. Joacă la loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani.

 

Acesta a declarat pentru Loteria Română că a jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc şi că numerele au semnificaţie personală. Până acum nu a obţinut decât câştiguri mici, cel mai adesea cu 3 numere.

 

A aflat chiar în seara de 14 iulie că este câştigător şi nu s-a hotărât încă ce va face cu banii. Ştie însă că va continua să joace şi îşi propune să fie cumpătat.

 

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea şi le-a transmis celorlalţi jucători următorul mesaj:“Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului.”

 

(Sursă: stirileprotv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here