Mesajul senatorului Maricel Popa cu ocazia Noului An

Dragi ieșeni,

Am așteptat venirea noului an cu sufletul plin de încredere, cu planuri, proiecții și gânduri care sperăm să se materializeze, dar cel mai important cu dorința de a rămâne uniți și a-i avea alături de noi pe acei oameni care, prin simpla lor prezență, ne aduc în inimi bunătate și iubire.

Am depășit împreună un 2022 al provocărilor, care v-a rămâne în istorie, dar și în viețile noastre. Am văzut că siguranța este o noțiune fragilă care poate fi zdruncinată de dorințele meschine ale unor lideri, însă cel mai important este că am înțeles încă o dată că unitatea este cel mai mare scut în fața tuturor celor care încearcă să schimbe cursul vieții noastre. Bunătatea și grija pentru aproapele nostru au fost două dintre reperele importante care ne-au condus în anul care tocmai s-a încheiat și sper să ne ghideze pașii pe mai departe!

Am încredere că noul an ne va aduce putere de muncă și viziune să dezvoltăm comunitatea ieșeană așa cum se cuvine, așa cum știu că vom găsi resursele necesare ca, stând la aceeași masă toți factorii de decizie, să putem continua proiectele pentru care am lucrat și pe care știm că le așteptați, cum sunt cele de infrastructură rutieră mare, de exemplu. Eu voi rămâne un susținător al tuturor proiectelor Iașului, asumându-mi să depun toate eforturile necesare pentru transformarea acestora în realitate!

Vă doresc zile bune și prospere alături de cei dragi sufletului dumneavoastră, sănătate, bucurii reale și multe realizări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here