9 lucruri pe care bărbaţii le fac şi nu vor să recunoască

Chiar dacă nu vor să recunoască, bărbaţii se îngrijesc aproape la fel de mult precum femeile şi nu ezită să verse o lacrimă sau două, din când în când.Orice bărbat vrea să aibă o imagine de dur, chiar de dominator, dar bărbaţii fac o mulţime de lucruri, cele mai multe pe ascuns, de care se simt ruşinaţi.

1. Bărbaţii se îngrijesc regulat

Este primul lucru pe care bărbaţii îl fac şi nu vor să recunoască. Dacă vedeţi un bărbat cu pieptul curat, sprâncenele îndrăzneţ aranjate şi buzele roz ca un trandafir, să ştiţi că bărbatul respectiv nu s-a trezit peste noapte cu un aspect direct de pe Broadway. Bărbaţii sunt clienţi fideli ai saloanelor de înfrumuseţare, folosesc produse de înfrumuseţare şi, în general, au grijă de ei.
 

2. Bărbaţii comandă băuturi de fete:

Câteodată bărbaţii se satură de băuturile tipice, gen berea rece ca gheaţa sau paharul de whisky, şi îşi comandă băuturi considerate a fi de fete, gen Pina Colada sau Bloody Mary. Aceste băuturi sigur nu-i ajută să se îmbete sau să-şi evidenţieze masculinitatea, dar sigur scoate la iveală motive de amuzament. Pentru că, să fim sinceri, cine poate rezista în faţa unei umbreluţe din hârtie sau plastic.

3. Bărbaţii se uită la comedii romantice:

Poate nu o fac în prezenţa altor persoane, dar bărbaţii adoră să se întindă câteodată pe canapea, să îmbrăţişeze un bol cu popcorn şi să urmărească o comedia romantică. Ba chiar preferă să verse câte o lacrimă, din când în când. În plus, bărbaţii adoră să urmărească, din când în când, emisiuni considerate a fi pentru doamne şi domnişoare.

4. Bărbaţii plâng:

Bărbaţii urăsc să se afle în public că glandele lor lacrimale funcţionează. Nu-şi vor lăsa lacrimile preţioase să-şi facă apariţia în public. Dar trebuie să acceptăm că, din când în când, cu câte o ocazie specială, bărbaţii se descarcă din toată inima, iar din ochii lor pornesc adevărate cascade. Din când în când, bărbaţii au depresii, dar nu-şi arată vulnerabilitatea pentru a-şi păstra imaginea dură.
 

5. Bărbaţii adoră mângâierile:

Deşi acest mit a fost deja spulberat, încă există mulţi bărbaţi care nu vor să recunoască faptul că adoră să fie mângâiaţi şi să se îmbrăţişeze cu persoana iubită. Totuşi, un studiu recent arată că cele mai multe dintre cuplurile care adoră să se îmbrăţişeze sunt mai sudate şi mai lipsite de stres. Există mulţi bărbaţi care refuză să recunoască faptul că adoră să-şi apeleze persoana iubită folosind tot felul de diminutive.

6. Bărbaţii fac cumpărături:

Deşi mulţi refuză să recunoască, bărbaţii adoră să facă multe cumpărături pentru casă. Nu vă gândiţi că produsele de curăţenie, de sub chiuvetă, apar acolo printr-un fel de magie. De asemenea, frigiderul şi masa din bucătărie nu se umplu întâmplător. Neagă că fac cumpărături pentru casă, dar toţi bărbaţii apelează la o asemenea activitate, mai devreme sau mai târziu. E posibil să fie ajutaţi de soră sau mamă, dar în anumite limite, pentru că nu vor să fie asociaţi cu ele când vine vorba de asemenea cumpărături.

7. Bărbaţii se analizează între ei:

Un lucru este sigur. Toţi bărbaţii analizează modul în care ceilalţi bărbaţi arată şi se îmbracă. Când sunt abordaţi pe această temă, bărbaţii îşi vor trage faţa de oameni serioşi şi vor merge mai departe. Totuşi, trebuie precizat că ei îi analizează pe ceilalţi bărbaţi la muncă, la sala de sport şi chiar la mall. Când un bărbat va considera că un alt bărbat este extrem de atrăgător, va păstra această informaţie pentru el.

8. Un bărbat îşi suge burta, pentru a arăta mai sexy:

Este amuzant, dar adevărat. Orice bărbat are tendinţa de a-şi suge burta, pentru a arăta mai bine, mai ales când este în compania unei femei frumoase sau când trebuie să facă o poză. Un bărbat îşi suge burta şi îşi ţine respiraţia în speranţa că va reuşi să ascundă cele câteva kilograme în plus. Este una dintre cele mai vechi metode prin care bărbaţii caută să arate mai bine. În plus, când sunt în sala de forţă sau pe terenul de sport, bărbaţii trag mai tare de ei ori de câte ori o fată atrăgătoare este prin preajmă.
 

9. Bărbaţii bârfesc

Niciun bărbat nu va recunoaşte vreodată, dar bărbaţii bârfesc, poate chiar mai mult decât femeile. Au ultimele detalii picante despre fiecare persoană din jur. Trageţi cu urechea la una dintre discuţiile pe care le poartă bărbaţii şi veţi fi uimiţi de intensitatea cu care bârfesc.

 

Sursa: apropo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here