EXCLUSIV Ce s-a ales de interpretul hitului ”Vine Poliția?” Florin Barac și-a schimbat radical viața!

Refrenul lansat  la sfârșitul aniilor ’90 ”Vine Poliția/ Îmi ia toată marfa” rămâne în vogă, unul dintre cele mai populare lansare după Revoluție. Omul din spatele hit-ului, Florin Barac a ales să înceapă o nouă viață în Marea Britanie, la 17 ani de la lansarea piesei.

Florin Barac ce a făcut trupa Verdikt, s-a hotărât să ia o pauză de la showbiz-ul românesc. După multe încercări și funcții diferite în zona muzicală, printre care o firmă de booking concertistic, Barac, în vârstă de 38 de ani, și-a mutat activitatea în Anglia, unde a plecat împreună cu soția sa. Se ocupă în continuare de muzică, proiecte pe care le face pentru o casă de producție muzicală.

florin-barac

Cu un stil ce pendula între hip-hop și muzică lăutărească,”Vine Poliția (Îmi ia toată marfa/Ascund dolarii și mărcile/ Să nu-mi facă negre zilele)”rămâne un refren nelipsit de la petrecerile românilor. Trupa sa,  Verdikt  a lansat melodia ”Vine poliția” cu ajutorul lui Florin Călinescu în vremurile lui de glorie de la ”Chestiunea zilei” (Pro Tv).florin-barac

 

A fost unul din puținele momente când Florin Călinescu și-a dovedit calitatea de dansator. Din păcare, proiectul Verdikt s-a dizolvat repede din cauza neimplicării casei de discuri cu care se aflau sub contract. În urmă cu trei ani, Marius Marin, unul din băieții care au înregistrat ”Vine poliția”, a ajuns finalistul Loredanei la” Vocea României”.

„>

barac

 


Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here