Crima de la miezul nopții. Ieșean ucis cu sălbăticie de prietenul de pahar. Agresorul a sunat la 112 după ce a realizat că a omorât un om

Marți noaptea, un bărbat de 36 de ani şi-a găsit sfârşitul pe un drum din localitatea ieșeană Holboca. Victima a intrat într-un conflict cu un tânăr de 20 de ani, care l-a lovit în cap până l-a lăsat lat în mijlocul drumului.

 

Cei doi, care se cunoşteau, s-au cinstit într-un bar din zonă până s-au luat la ceartă. Scoşi din bar, tânărul de 20 de ani a lovit victima cu o bâtă în zona capului până l-a lăsat lat în mijlocul drumului, arată reporterii de la Ziarul de Iași.

 

Văzând că nu mai mişcă, tânărul a sunat la 112 şi a anunţat dispecerul că persoanei cu care era i s-a făcut rău. Cum Ambulanţa nu mai sosea, tânărul a mai sunat o dată la 112, declarând de această dată că victima fusese agresată. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut decât constata decesul victimei.

 

În faţa criminaliştilor, tânărul şi-a recunoscut fapta, procurorii demarând o anchetă. Victima se numea Mihai Luca, iar pe autor faptei, Costel Ciopeică.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here