Viaţa de coşmar trăită lângă managerul-iubit: Alexandra Stan era ţinută în teroare de Marcel Prodan, care îi luă şi banii

Sătulă de relele tratamente care i se aplicau în ultima perioadă, Alexandra Stan s-a decis să vorbească şi să-şi spună povestea. Cântăreaţă a recunoscut că a fost abuzată de managerul şi totodată iubitul ei, Marcel Prodan.

Ieri, Alexandra Stan a dezvăluit în premieră pentru CANCAN.ro că nu a avut un accident rutier, aşa cum ar fi scris managerul ei pe pagina de Facebook a artistei, ci că a fost bătută de acesta.

Stan a reuşit să scape din mâinile lui cu ajutorul Poliţiei Muncipiului Constantă, însă s-a ales cu faţa aproape desfigurată. Se pare însă că acesta ar fi doar un episod trăit de Alexandra, care ar îndura aceste chinuri de mai bine de un an. Din dragoste, se grăbesc cei mai indulgenţi să spună.

În anumite cercuri din Constantă, oraşul natal al artistei, se zvoneşte că Marcel ar fi terorizat-o de-a dreptul şi că atitudinea lui faţă de ea ar fi lăsat de dorit, deşi formau un cuplu. E drept, neoficial, căci cei doi au evitat să spună pe şleau că sunt iubiţi.

Conform surselor noastre, încă de la începutul colaborării, Stan ar fi fost privită ca un produs, nu ca o persoană. Se ştie în showbiz că înţelegerea ei cu managerul Prodan ar fi una complet neprofitabila pentru artistă, care nu încasează decât 20% din veniturile din cântările cărora Alexandra abia le mai făcea faţă. Solictarile veneau “pe bandă rulantă” şi, încântat de mirajul banilor, Marcel le-ar fi acceptat pe toate, fără să-i pese că starea fizică a artistei şi iubitei lui s-a deteriorat simţitor.  

Umblă vorba că nu puţine au fost dăţile când a leşinat înainte sau în timpul concertelor, tocmai pentru că oboseala îşi spunea cuvântul.

Cu toate că s-a dedicat trup şi suflet acestui proiect, managerul şi iubitul ei părea că-şi doreşte din ce în ce mai mult de la Alexandra.

Aceleaşi surse din urbea natală a cântăreţei susţin că Prodan ar fi cunoscut drept un tip agresiv, dar mai ales ahtiat după bani şi putere.

 

Află mai mult pe cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here