Partidul e în toate… secțiile de votare. Membrii și simpatizanții PSD, puși șefi de secții de votare, la Pașcani

Pe lista cu președinții și locțiitorii acestora de la secțiile de votare pentru alegerile de pe 25 mai nu ar trebui să găsim persoane care sunt membre ale unor formațiuni politice. Așa spune legea, însă la Pașcani se pare că se face o excepție.

 

La nivel local, pe această listă, se regăsesc membri PSD, asta dacă nu, între timp, au demisonat, provizoriu, din sânul organizației locale. Este vorba despre Laurențiu Costan (foto), tatăl consilierului local Paul Costan, Irina Bucovanu ori Ciprian Pintilie. De asemenea și fostul șef al Serviciului Finanțe Publice Locale, Mihai Bodoașcă, se numără printre cei care au prins un loc pe această listă, stabilită în urma tragerii la sorți ce a avut loc la Tribunalul Iași, arată newspascani.com.   

 

Menționăm că persoanele care au dorit să fie președinți sau locțiitor trebuie să aibă de regulă studii juridice sau cel puţin studii medii, cu o bună reputație în comunitate, să nu facă parte din niciun partid sau formaţiune politică, să nu fie candidaţi sau rude până la gradul al patrulea ale unor persoane care candidează şi să aibă exerciţiul drepturilor electorale.

 

 

(Sursa: newspascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here