Dezlegare la pește. Record absolut al unei femei la pescuit cu undița. Un MONSTRU i-a căzut în cârlig

O femeie din Noua Zeelandă a avut parte de o surpriză uriaşă la pescuit. Femeia a prins un peşte care avea o greutate record.

 

 

Donna Pascoe, în vârstă de 56 de ani, este o femeie din Noua Zeelandă pasionată de pescuit. Deşi practica destul de des acest  sport, nu bănuia că ceea ce urma să prindă în undiță avea să fie un nou record mondial.

 

 

 

Femeia a capturat un ton care cântărea 453 de kilograme. „Peştele nu a ieşit deloc la suprafaţă, aşa că nu aveam nicio idee despre ce aveam în cârligul unditei. După trei ore, peştele a ieşit la suprafaţă iar căpitanul a strigat ‘Ton, record mondial!”, a spus aceasta pentru o revistă de pescuit.

 

Tonul cu înotătoare albastră a fost adus la suprafaţă de-abia după 4 ore de muncă, timp în care mai mulţi oameni s-au chinuit să îl scoată din apă. Când acesta a fost ridicat pe punte, căpitanul a ştiut din prima că este vorba de un nou record.

 

 

Asociaţia Pescarilor Sportivi din Noua Zeelandă a anunţat ulterior că acesta este cel mai mare pește capturat vreodată în Noua Zeelandă de o femeie.

 

 

 

(Sursa: stirile.rol.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here