VIDEO. Emoţii mari în familia lui Ion Solcanu. Nora fostului lider al PSD Iaşi, implicată într-un accident rutier

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/sJSHmpJtKVo?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Nora fostului senator ieşean Ion Solcanu a tras o sperietură zdravănă vineri dimineaţă, când a fost implicată într-un accident rutier, la ieşirea din Iaşi.

 

Ingrid Solcanu, fostă realizatoare de televiziune, conducea un Lexus de culoare vişinie şi a încercat să iasă din zona unde locuieşte, pe DE 583, la Popas Păcurari, pentru a face dreapta spre Rond Era, relatează Ziarul de Iaşi.

 

Şoferiţa, spun martorii, nu s-a asigurat şi a fost lovită în plin de o autoutilitară cu numere de Vaslui, care aparţine unei firme de transport. Maşina de lux a fost avariată serios la portiera din dreptul şoferului, ajungând ulterior într-un şanţ.

 

Incidentul a fost fără victime, reprezentanţii Ins­pec­­to­ra­tului de Poliţie Judeţean Iaşi precizând că nu au fost solicitaţi pentru a interveni la vreun accident în zona amintită.

 
Ingrid Solcanu este cunoscută pentru pasiunea sa pentru maşini. Ea a realizat la un post local de televiziune, până la căsătoria din 2006, o emisiune dedicată pasionaţilor de domeniul auto. Ea este căsătorită cu Bogdan, fiul fostului om politic Ion Solcanu, cu care are doi gemeni, Robert şi Răzvan, de şapte ani.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here