VIDEO. Îngrijorare în lumea creștin ortodoxă. Zeci de icoane din Rusia și Ucraina au început să lăcrimeze

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/XytJgPkXb9Q?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Zeci de icoane sfinte au început să lăcrimeze toate deodată în Bisericile Ortodoxe din Rusia şi Ucraina.  Conform ştirilor transmise în mai multe biserici din cele două țări, Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi ale Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lacrimeze, după începutul crizei din Ucraina.

 

Mai mulți reprezentanți ai celor două biserici ortodoxe spun că este transmis un „mesaj din cer”, care ar aduce a semn rău, alţii se închină la icoane şi cer ajutorul şi mila lui Dumnezeu în criza şi haosul creat.

Acest fenomen  spontan a plângerii în masă a icoanelor nu s-a petrecut de foarte mult timp, în general fiind semnalat pe fondul unor catastrofe mari. 

La fel s-a întâmplat înainte de revoluția din 1917. Cazuri de plângere a icoanelor au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg și în alte orașe.

 

(Sursa: ortodox.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here