Un copil de 4 ani, din Iaşi, se zbate între viaţă şi moarte şi nimeni nu-şi asumă responsabilitatea

Starea copilului de 4 ani din Ruginoasa, internat în urmă cu două zile la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşiu cu septicemie şi piciorul necrozat, este în continuare gravă. Medicii susţin că băiatul se află internat în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă.

 

Copilul a ajuns foarte târziu la spital, iar septicemia s-a extins în tot corpul.

„Cele mai mari probleme sunt cele de natură respiratorii, boala afectându-i plămânii. Prognosticul rămâne rezervat, starea copilului fiind foarte gravă”, a precizat dr. Lucian Cernahoschi, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Maria” Iaşi.

Mama copilului spune că micuţul s-a lovit la grădiniţă unde ar fi căzut de pe scaun şi că, iniţial, nu a dat prea mare importanţă durerilor acuzate de copil. Medicii, însă, sunt reticenţi la afirmaţiile părintelui. De asemenea, personalul de la grădiniţă spune că micuţul nu s-a lovit în timpul programului educativ. Este greu de înţeles de ce mama a anunţat atât de târziu personalul medical, atunci când durerile copilului s-au acutizat.

Potrivit inspectorului Cristi Iordachioaia, ISJ Iaşi va cercetata dacă micuţul s-a rănit la grădiniţă şi dacă este vorba despre incompetenţă în serviciu din partea educatoarei.

 

(Sursa: newspascani.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here