Telenovela anului între o ieşeancă şi un italian. O frumuseţe locală învârte pe degete iubiţii din Italia, dintre care unul, milionar, îi plânge pe la uşi

Florentina a făcut un copil cu Mario Maddalosso, om cu afaceri în mai multe ţări, cu case în Italia, Germania şi Ungaria. Tânăra nu-i permite să vadă copilul, dar îi ia banii prin transfer bancar. Ieşeanca stă într-o garsonieră cu trei copii şi un soţ fără ocupaţie, în timp ce italianul ar vrea să-i ofere băiatului său tot aurul din lume.

 

Un italian îndrăgostit nebuneşte de o româncă trăieşte drama vieţii. Mario Maddalosso a făcut totul pentru iubirea lui, ajunsese să ciugulească din palma tinerei ieşence, a cheltuit sume enorme şi i-a oferit tot ce şi-a dorit aceasta, iar acum îşi plânge în pumni, bătând la o uşă închisă.
Cazul e agravat de custodia copilului celor doi, care trăieşte acum în mizerie alături de mamă. Italianul, om de afaceri cu operaţiuni în mai multe state europene, e disperat pentru soarta copilului: “Am vrut să am un băiat, mi s-a împlinit visul, iar acum nu pot ajunge la el. Nu pot dormi noaptea pentru că nu-i pot oferi nimic din ce aş putea”. Telenovela este de pomină.

 

Florentina agăţătoare

Mario Maddalosso a cunoscut-o pe Florentina într-un “night club” din Oradea, unde aceasta era efectiv “fată de consumaţie”. “M-a dus acolo un partener de afaceri, iar din a doua noapte am dus-o la hotel. Aveam drumuri lunare la Oradea şi o căutam de fiecare dată, dar la început n-am luat-o în serios”, povesteşte omul de afaceri. Asta se întâmpla în 2004, iar italianul era divorţat. Tânăra avea doar 19 ani şi un protector chiar în “night club”. După amoruri pe fugă pe o perioadă de un an, Maddalosso a uitat de româncă, nemaiavând drumuri prin România.
Dar în 2008, aflat la Bologna la un târg internaţional de utilaje industriale, Mario primeşte un telefon de pe un număr de Italia. Era Florentina, venită la muncă în Florenţa şi care i-a propus să se întâlnească. “Ne-am văzut într-un parc, ea a venit cu un copilaş de mână. Am fost surprins. Mi-a spus că l-a făcut cu un italian, dar că acum e singură. Şi mi-a mărturisit că mai are un copil în România, crescut de bunică”.

 

Florentina şi Toma Romeo se afişează pe Facebook ca doi porumbei. Niciunul nu are serviciu

L-a jucat cum a vrut ea

Cei doi s-au mai întâlnit de câteva ori, dar văpaia dragostei încă nu se aprinsese. “De Crăciunul din 2008 eram în Arad, cu afaceri. Mi s-a făcut dor de ea, am sunat-o şi mi-a spus că e singură, în Iaşi. M-am dus la ea şi am stat împreună până după Revelion. A venit la hotel cu cei doi copilaşi ai ei, le-am luat cadouri, am petrecut ca o familie”, povesteşte Mario Maddalosso. Din acel moment au rămas împreună şi italianul s-a topit după Florentina.
El a plecat în Germania, unde activează principala sa firmă şi unde are o casă, iar ea a venit după el pe 25 ianuarie. “A fost o iubire ca în filme. Ea sărea pe spatele meu pe stradă, mă provoca, mă simţeam ca în prima tinereţe”, mai spune Mario. Însă ieşeanca, frecvent motiva că trebuie să-şi vadă copiii din ţară şi făcea naveta Iaşi-Germania, cu avionul. “Sesizasem că era ciudat. Pe drum vorbeam zeci de minute la telefon, iar când ajungea acasă nu mai răspundea”, îşi aminteşte italianul.
Într-o seară târziu, a sunat-o, a răspuns o voce de bărbat care i-a spus că e o oră nepotrivită şi apoi a trântit telefonul. Ulterior, Florentina i-a explicat că acela era fratele ei, iar Mario a crezut-o, dragostea fiind oarbă.

 

Copilul este al lui

Dar în 2009, cel mai bun an al lor, au conceput un copil, Denis, pe care Florentina l-a născut la Iaşi. Îl juca pe degete pe potentul om de afaceri, având o viaţă dublă, sau chiar triplă. “Am aflat după aceea că în Iaşi se iubea cu altul, iar între timp mai ţinea legătura şi cu fostul iubit din Florenţa, cu care avea un copil”, spune cu amărăciune Mario Maddalloso. Florentina îi juca pe degete, pentru că celălalt italian îi cumpărase un apartament cu o cameră în Metalurgie, pe care îl trecuse pe numele ei.
Când s-a născut Denis, în 2010, Mario a venit la Iaşi şi s-a trecut ca tată în certificatul de naştere. “Refuza să mă ducă acasă, ne vedeam doar la hotel”, povesteşte el. Apoi, au continuat relaţia de la distanţă, până în 2012, când Florentina s-a aruncat iar în braţele credulului om de afaceri. “A venit cu toţi cei trei copii în Ungaria, unde am un restaurant, cu casă şi piscină şi am trăit toţi ca o familie fericită”, mai are el puterea să spună.

 

Toma Romeo, masculul alfa, i-a interzis Florentinei să-l mai vadă pe italian, dar în schimb îi primeşte banii

Şi-a luat zborul

Îşi puneau problema să înscrie copiii la şcoală şi la grădiniţă, iar Mario voiau să se mute la casa din Germania. Însă de Paşti, anul trecut, Florentina a plecat din nou la Iaşi, de data aceasta definitiv. A rupt orice legătură şi i-a spus că s-a reîndrăgostit de iubirea vieţii ei, un ieşean pe care îl cunoscuse în adolescenţă.
De atunci, Mario plânge la uşa Florentinei şi în instanţele ieşene, nereuşind să-şi mai vadă copilul. A obţinut ordonanţă preşedinţială pentru a-şi vizita copilul în primul weekend al fiecărei luni, face naveta la Iaşi cu avionul, dar nu poate ajunge la copil. “Îi iau cadouri, le las la uşă şi plec. Le dau lunar câte 400 de euro, pentru a şti că măcar o mică parte ajunge şi la băiatul meu. Până în ultima zi a vieţii mele nu mă las până nu obţin custodia copilului. E un proces îndelungat dar nu renunţ, vreau să-i ofer lui Denis o viaţă bună, o educaţie aleasă, să fie un om realizat”, a încheiat, trist, Mario Maddalloso.
Căutată la telefon şi la apartamentul din Metalurgie, Florentina este de negăsit. Trăieşte cu Toma Romeo, un bărbat fără ocupaţie. Toţi cinci, împreună cu copiii, stau într-o garsonieră, în timp ce neconsolatul Mario Maddalloso ar vrea să-i ofere copilului său toată averea.

 

Avocata: “Un caz complicat. Facem plângere penală”

Situaţia lui Mario Maddalosso este destul de complicată chiar dacă instanţa i-a dat dreptate. Se loveşte de refuzul mamei de a-i permite să-şi viziteze fiul de numai patru ani. Denis nu şi-a mai văzut adevăratul tată încă de acum un an. Fosta concubină a italianului, Florentina Toma refuză să permită vizitarea băieţelului.
”Noi am obţinut prin ordonanţă preşedinţială dreptul de vizitare a minorului timp de patru ore pe zi în primul week-end din lună. Noi am încercat să stabilim un contact, dar nu ni se deschide uşa la apartamentul din Grădinari. Prin executorul judecătoresc i-am făcut o notificare la începutul lunii decembrie. Vineri, am mers cu domnul Maddalosso să vorbim cu mama ca să viziteze băieţelul. Nu au dat drumul la uşă. Dacă situaţia va continua, vom face plângere penală şi vom cere penalităţi între 100 şi 1000 de lei pe zi pentru nerespectarea hotărârii instanţei”, a declarat Alina Ancuţa, avocatul italianului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here