UPDATE. ATENȚIE! De miercuri, la Iași se reiau cursurile doar în școlile din mediul urban. Elevii din comunele județului RĂMÂN ACASĂ

UPDATE

În condiţiile avertizărilor meteorologice – cod galben de ninsori şi viscol – transmise de către Autoritatea Naţională de Meteorologie, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, instituții profund preocupate de siguranţa elevilor şi a personalului din unităţile de învăţământ, au luat următoarele decizii pentru ziua de miercuri, 29.01.2014:

• în unităţile şcolare din mediul urban se desfăşoară cursuri conform orarului
nu se desfăşoară cursuri în unităţile de învăţământ din mediul rural

Recomandăm elevilor şi cadrelor didactice care fac naveta să evite deplasarea către unităţile şcolare dacă aceasta nu se poate face în condiţii de siguranţă.

Precizăm că decizia care va fi luată la nivelul Ministerului Educaţiei Naţionale şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi pentru ziua de joi, 30 ianuarie 2014, va fi comunicată în timp util, miercuri, 29 ianuarie 2014, inainte de ora 14.00.

 

 
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iași a anunţat, în urmă cu o oră, că miercuri se vor deschide toate şcolile din judeţ şi a rugat municipalitatea să asigure eliberarea căilor de acces către şcoli.

 

În condiţii de stabilitate atmosferică, începând cu ziua de miercuri, 29 ianuarie 2014, se reiau cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţul Iaşi.

 

„Recomandăm directorilor ca miercuri, 29 ianuarie 2014, să se organizeze şedinţele consiliilor profesorale pentru validarea situaţiei şcolare pe semestrul I. În funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, dar şi de estimările şi recomandările specialiştilor, vom anunţa în cursul zilei de mâine, 29 ianuarie, dacă există localităţi unde este cazul să se suspende cursurile în zilele de 30 şi 31 ianuarie 2014”, se arată în comunicatul de astăzi al ISJ Iași.

 

Ninsoarea şi viscolul din ultimele zile au determinat autoritățile centrale să suspende cursurile din toate instituțiile de învățământ preuniversitar din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here